Vi söker ledare!

Känner du att du har vad som behövs för att vara ledare på Mattekollo? Skicka din ansökan till antagningsprov@mattekollo.se med namn och kontaktuppgifter, vilken eller vilken av positionerna nedan du söker till, ett kort personligt brev och meriter. Bifoga CV och intyg. Ange i ämnesraden ”Ledaransökan Mattekollo <Ditt namn>”.  Du får resor, mat och husrum bekostade samt ett mindre arvode.

Lektionsansvarig (matematik)

Som lektionsansvarig är ditt ansvarsområde den pedagogik och administration, du planerar lektioner och är den som har huvudansvar för undervisning. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att undervisa och hålla lektioner samt högskole- eller universitetsutbildning med minst 60 hp matematik.

Lektionsansvarig (programmering)

Du har huvudansvar för undervisning i programmering på kollot. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att undervisa och hålla lektioner samt högskole- eller universitetsutbildning med minst 60 hp datavetenskap eller motsvarande erfarenhet av egna studier (t.ex. aktivt deltagande och prestationer i programmeringstävlingar).

Deltagaransvarig

Som deltagaransvarig assisterar du under lektioner och har hand om deltagare i egenskap av patrulledare. Du ska vara med din patrull på fritidsaktiviteterna i början av kollot och se till att alla mår bra och trivs under hela kollovistelsen. Du ser till att patrullen utför sina uppdrag så som matlagning och städning. Du ska tycka om att arbeta med barn och ha åtminstone påbörjat universitetsstudier inom något som innehåller matematik.

Idrottsansvarig

Som idrottsansvarig planerar du och genomför idrotten för alla deltagare under kollot. Du ska tycka om sport och hälsa och att röra på dig. Du ska se till att alla deltagare är fysiskt aktiva under kollots idrottslektioner efter bästa förmåga. Du assisterar även på morgonarna på matematiklektioner.

Organisationsansvarig

Som organisationsansvarig hjälper du till med att planerat kollot: allt från budget och design av t-shirtar till att lösa logistiken med hemresor. Organisationsansvariga börjar aktivt jobba med kolloförberedelser i februari-mars.

Ledare på Mattekollo 2017